Terug

Kan chiropractie mij helpen?

WENDY

Geachte, Na tal van onderzoeken en bezoeken aan kinesisten en osteopaten ben ik echt ten einde raad. Ik loop nu al zo lang rond met deze pijnen dat ik het gevecht met mezelf en de medicaties niet meer aan kan. Genieten van het leven en van mijn kinderen is haast onmogelijk geworden omdat de pijnen mijn grootste tijd in beslag nemen. Het begint bij het ontwaken: stijf, moe, lusteloos, hoofdpijn en nekpijn. Ik kan geen houding vinden om te zitten of te liggen. Als ik boodschappen doe bekoop ik dit weer met nog meer last aan de nek. Ondertussen is er fibromyalgie en cvs vastgesteld, maar dit is echt ondraaglijk. Ben nog nooit naar een chiropractor geweest maar heb al veel goede resultaten gezien bij kennissen. Ik heb verder ook last van maagpijnen en misselijkheid gedurende de hele dag lang. Neem spidifen tegen de pijn en af en toe epsipam, maar dit helpt tijdelijk net als de rest. Ik hoop dat chiropractie mij nu eens echt kan verlossen van mijn nek en hoofdpijnen. Langzamerhand begin ik al aan kanker en tumoren te denken en dit beheerst op moment mijn doen en laten . Ben 37 jaar en wil ook eens een dag kunnen genieten van mijn leven. Zelfs nu ik dit typ ben ik helemaal verkrampt in nek, schouders en armen Met de hoop u wat info te hebben verstrekt wacht ik op een antwoord xxx Wendy


2 Antwoorden

Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Wendy,

Ik ben chiropractor Lanckriet en heb al regelmatig mooie resultaten geboekt met mensen die lijden aan cvs en fibromyalgie. Ikzelf heb ook cvs en fibromyalgie gehad, dus ik begrijp uw verhaal ten zeerste.

Om kort op je vraag te antwoorden: de kans dat je geholpen kan worden is redelijk groot, al is dat natuurlijk nooit helemaal zeker. Een klassiek geschoolde chiropractor kan je waarschijjnlijk helpen of verlichting geven met je nek- en hoofdpijn. Een chiropractor die zich verder gespecialiseerd heeft in holistische technieken en kinesiologie kan je waarschijnlijk nog heel wat verder helpen. Ook een goede homeopaat kan je eventueel helpen.

Als je meerdere vragen hebt kan je via www.chiropractie-info.be mijn gegevens vinden.

Niet opgeven hé. Hartelijke groeten, Ph. Lanckriet, Chiropractor.


Antwoord van bedrijf dat niet langer actief is

Beste Wendy,

 

Ik heb zelf goede resultaten gehad bij mensne die cvs en fibromylagie hebben. Een van mijn patienten volgde daarbij ook een therapie bij een kinisist met warm water baden en 'massage'  zij had hier veel baad bij.

 

Natuurlijk is het voor iedereen anders maar in veel gevallen kan de pijn verminderd worden zodat je je al een stuk beter voelt.

 

Je mag me altijd contacteren als je nog vragen hebt.

 

Grtjs,

 

Sandra Vargas D.C.